Press "Enter" to skip to content

Vi byter till mycket bättre hosting

Nyligen bytte vi till webbhotellet EgenSajt som har fått god renomé att vara det bästa webbhotellet för bl.a. WordPress. EgenSajt har en unik lösning där man endast betalar för vad man använder, och allt är redundant och lastbalanserat. Man erbjuder även redis, memcached och varnish cache vilket ingen annan aktör på marknaden gör. Kontrollpanelen är enkelt att använda och mycket snabb och trevlig. EgenSajt har visat sig vara det bästa valet utan tvekan jämfört med andra webbhotell och vi är mycket nöjda. Därför kan vi frimodigt rekommendera EgenSajt till alla som vill ha snabb, säker och stabilt webbhotell som är specialanpassat för WordPress. Man har tex. en helt unik och anpassad Varnish Cache för WordPress och Woo-commerce och EgenSajt är det självklara valet för alla som vill driva en webbutik på den omåttligt populära plattformen WordPress/Woo-Commerce.

Vi har själva funderingar att öppna en mindre butik framöver och därför är detta ett byte som också är framtidssäkert för vår egen del. Vi hoppas nu att sidan kommer att funka bra framöver utan det strul som vi hittills har haft med jämna mellanrum. Vi är inga experter på datorer men det minsta man kan förvänta sig är att webbsidan ska fungera. Vi är övertygade om att detta byte kommer att göra oss gott i slutändan.

3 Comments

 1. erotik izle
  erotik izle augusti 25, 2020

  Als Neuling suche ich immer online nach Artikeln, die mir zugute kommen können. Vielen Dank Gerti Laurence Urbai

 2. celebrities
  celebrities augusti 30, 2020

  Major thanks for the blog post. Thanks Again. Fantastic. Madalena Rabi Weingarten

 3. sikis
  sikis oktober 25, 2020

  If you want to use the photo it would also be good to check with the artist beforehand in case it is subject to copyright. Best wishes. Aaren Reggis Sela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *